Bedrijf

Er zijn nieuwe cursussen beschikbaar!

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een gratis cursus met onbeperkte levenslange toegang! De cursus is inmiddels uitgezonden, al is hij nog niet helemaal af. We zullen er de komende dagen nieuwe inhoud aan toevoegen om het voor elkaar te krijgen. Maar de eerste twee hoofdstukken zijn af en kunnen worden doorgelezen.

Ook hebben we in het Nederlands de genetica cursus vertaald en gepubliceerd! Deze kost €9,99 en geeft een jaar toegang tot de cursus. Enkele studenten hebben de Engelse cursus al gedaan en zijn zeer tevreden.

Basisverzorging Witbuikegel

Deze cursus gaat over het leren kennen van de Afrikaanse dwergegel en is speciaal gemaakt voor beginnende eigenaars. De cursus behandelt alle aspecten van de veehouderij, gericht op deze egelssoort met veel informatie over hun huisvesting, voeding, verzorging en gezondheid. In 11 hoofdstukken, gevuld met 59 lessen, leren leerlingen over het oorspronkelijke leefgebied van de soort, maar ook over neurotypisch gedrag en wat te doen in noodsituaties, hoe je een gezonde egel herkent bij de aanschaf van een egel en nog veel, veel meer!

De online cursus kan gratis worden gekocht in onze webshop, waarna een beheerder de bestelling activeert en je een levenslange reis kunt beginnen om meer te leren over deze geweldige kleine dieren.

Ben jij er klaar voor?

Genetica 101

Deze cursus is voor de wat meer ervaren houders die willen leren over genetica: de kennis achter het vererven van kleuren en patronen bij Witbuikegels. Deze cursus gaat diep in op wat genetica is, welke wetenschappers achter de bekende methodes zitten die gebruikt worden door dierhouders om genetica te berekenen en hoe je deze methoden in Witbuikegels gebruikt in theorie én praktijk. Het begint bij het begin en op een rustig tempo wordt het niveau opgevoerd. Alles wordt besproken en uitgelegd met visuele plaatjes ter verduidelijking. Na 5 hoofdstukken en 20 lessen ben jij helemaal klaargestoomd om je eigen bloedlijn beter te monitoren.

De cursus kan worden gekocht in onze webshop, waarna een beheerder de bestelling activeert en je kunt beginnen met leren.

Het inschrijven

In onze webshop in de categorie online cursussen staat het cursusproduct vermeld als ‘Basisverzorging Witbuikegel‘ of ‘Genetica 101‘. Als u hierop klikt, gaat u naar het cursusproduct. U kunt dan toevoegen aan de winkelwagen en afrekenen. Na het uitchecken voltooit een beheerder uw bestelling en activeert de inschrijving voor de cursus.

U kunt de cursuspagina bezoeken onder ‘Cursussen > Collecties > Witbuikegels‘ of u kunt uw cursusprofiel bezoeken, vervolgens op het tabblad ingeschreven klikken en op de cursusnaam klikken om naar de cursuspagina te gaan. Eenmaal op de cursuspagina kunt u door de cursusinformatie, het curriculum en de studentenlijst bladeren of op de groene knop ‘Continue’ klikken om de cursus te starten.

Certificaat van afronding

Nadat je 100% van de lessen en de eindexamenquiz hebt afgerond, kun je de cursus afmaken. Er verschijnt een pop-up met uw voltooiingscertificaat om te downloaden en naar wens te delen. Je kunt deze pop-up veilig sluiten als je dit later wilt doen, het certificaat is altijd beschikbaar via je cursusprofiel op het tabblad Certificates.

Geef een reactie

× Hoe kan ik je helpen?