Bedrijf

Nieuwe ontwikkelingen voor de tweede helft van 2023

We zijn nu een half jaar verder in 2023 en we hebben al flink wat werk verzet qua blogposts en werken aan de basiscursus zorg en de cursus genetica. Maar we hebben wel enkele nieuwe ontwikkelingen die de komende maanden zullen worden geïmplementeerd, op weg naar 2024.

De wiki zoals die nu bestaat, wordt definitief verwijderd. We zien dat de aantallen op die pagina’s erg laag zijn en dat mensen het niet zo vaak gebruiken als we hadden verwacht. De basisverzorgingscursus behandelt ook alle informatie die nodig is voor ethische veehouderij, waardoor de noodzaak voor de wiki wordt weggenomen. In plaats daarvan maken we een overzicht van alle soorten egels en tenrec’s met informatie over hun natuurlijke leefgebieden. Het specifieke uiterlijk van deze pagina’s is op dit moment onzeker.

De cursus basiszorg blijft kosteloos en wordt momenteel nog geschreven. Dit zal enige tijd duren omdat de informatie die we willen weergeven veel is en veel tijd kost om op een niveau te schrijven dat iedereen kan begrijpen. Het feit dat zorg- en huisvestingsrichtlijnen per land zo verschillen, draagt ​​ook bij aan de tijd die we nodig hebben, omdat we de dieren goed willen doen en zoveel mogelijk informatie willen opnemen! Dus als je al bent ingeschreven, zie je misschien dat de volgende les helemaal leeg is. Dit wordt gaandeweg opgelost, aangezien we continu inhoud aan de cursus zullen toevoegen. Geen zorgen! Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je hoeft niets te missen.

De basiszorgcursus wordt geschreven zodra de basiszorgcursus is afgerond. Deze cursus gaat over de basisprincipes van het starten van een haag of een fokkudde voor tenreks. Het bevat verschillende onderwerpen, zoals het belang van stambomen en het volgen van afstamming, waarom je een fokdoel voor ogen moet hebben, hoe je een naam bedenkt en meer informatie over het voorbereiden van de reis om fokker te worden, maar het zal ook wat diepere onderwerpen bevatten. Risico’s van fokken, wat te doen als de jongen met de hand grootgebracht moeten worden, hoe jonge egels en tenreks te socialiseren en hoe te zoeken naar nieuwe eigenaren zijn enkele van die onderwerpen. Maar ook de basisprincipes van genetica en hoe je genetica kunt gebruiken in je foktraject.

Er komt ook een vierde online cursus aan: een basiscursus veldbiologie, waarin wordt uitgelegd hoe je op eenvoudige wijze egels in je eigen omgeving kunt observeren en onderzoeken. Uitleggen hoe sommige landen egels beschermen en waarom je soms vergunningen nodig hebt om veldbiologie te doen. Dit wordt een betaalde online cursus en we verwachten dat deze ergens eind dit jaar of begin 2024 wordt uitgezonden.

Afgezien van al dit nieuws, hebben we nog meer opwindend nieuws om te delen… We brengen boeken en e-boeken terug! Sinds de start van The Hedgehog Program hebben boeken en e-boeken altijd deel uitgemaakt van ons onderwijs en momenteel zijn er geen boeken in onze winkel. Maar dit gaat heel snel veranderen. We werken momenteel aan een reeks egel-encyclopedieën waarin elk boek een andere soort egels vertegenwoordigt. De boeken in deze serie zullen per boek verkrijgbaar zijn, maar ook als complete serie. En we streven ernaar om ook een kinderboek over egels uit te brengen!

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie