Je bekijkt nu Geweldige egel-gezondheid, voor altijd!

Geweldige egel-gezondheid, voor altijd!

  • Berichtcategorie:Gemeenschap
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Sarah Bessie is vooral bekend om haar educatieve infographics en grappige egelreels op Instagram @hedge_chef en heeft een gloednieuw hulpmiddel gecreëerd om de verzorging van Witbuikegels toegankelijk, gemakkelijk en leuk te maken.

Maak kennis met het Hedgie Health Infinity Journal: een zorggids, gezondheidstracker, dagboek, EHBO-spoedcursus en egelactiviteitenboek in één!

Deze digitale download is ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan (of meerdere levens, afhankelijk van hoeveel egels je in huis hebt) en bevat alles wat je nodig hebt om elk aspect van het welzijn van je Witbuikegel te ordenen, monitoren en volgen, van uitgebreide visuele gezondheid en hygiëne gidsen voor trackers voor al hun belangrijke gezondheidsindicators en leuke, reflecterende activiteiten om een ​​rijke en lonende band met je egel te helpen koesteren.

Het is de perfecte mix van onnozel, gezond plezier en waardevolle informatie om uw egelhouderij naar een hoger niveau te tillen – en omdat een deel van de opbrengst naar de National Exotic Hedgehog Rescue gaat, helpt u Witbuikegels in heel Groot-Brittannië toegang te krijgen tot levensreddende medische zorg, pleeggezinnen en liefdevolle huizen voor altijd als je je exemplaar van het boek koopt.

“Mijn doel is om prikkelbare verzorgers over de hele wereld te voorzien van de kennis en middelen die ze nodig hebben om deze geweldige dieren het leven te geven dat ze verdienen onder onze zorg.”

Sarah Bessie

“De beslissing om het tijdschrift digitaal te downloaden was de sleutel tot mijn missie om egelzorg voor iedereen toegankelijk te maken”, zegt Sarah. “Omdat het een digitaal PDF-bestand is, hebben verzorgers over de hele wereld er meteen toegang toe, waar ze ook wonen , zonder weken te hoeven wachten op een bezorger.”

“Het digitale formaat betekent ook dat er oneindig veel manieren zijn om het te gebruiken, afhankelijk van je behoeften; als je van het gevoel van pen op papier houdt, kun je het natuurlijk thuis afdrukken en gebruiken zoals je een fysiek dagboek zou gebruiken, maar als je geen printer tot je beschikking hebt, kun je het ook volledig digitaal houden om op je computer te gebruiken telefoon of tablet, of stuur de gezondheidstrackerpagina’s naar uw plaatselijke drukkerij en plaats ze in fotolijsten om te gebruiken met whiteboardstiften… De opties zijn eindeloos! Het houden van egels is voor iedereen anders, dus hierdoor kun je het dagboek echt afstemmen op jouw unieke behoeften als prikkelende ouder.”

“Het is echt leuk en eerlijk gezegd heel nuttig… het is zo geweldig om al deze informatie in een compacte bundel te hebben.”

Recensie van Mito de egelverzorger.

Of u nu een ervaren egelverzorger bent of net nieuw bent in de egelverzorging, het Hedgie Health Infinity Journal is een geweldig hulpmiddel om u te helpen uw egel in topconditie te houden en het meeste uit uw unieke relatie samen te halen. Je kunt jouw exemplaar hier op de Hedge Chef-website bestellen!

Geef een reactie