Je bekijkt nu Doneer aan een egelopvangcentrum!

Doneer aan een egelopvangcentrum!

  • Berichtcategorie:Gemeenschap
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Casteford Hedgehog Rescue heeft meer dan 30.000 volgers op Facebook en heeft suggesties ontvangen om een ​​opvangcentrum te worden en te bouwen. Na overleg is dit precies wat ze wilden doen en zijn nu op zoek naar donaties om dit mogelijk te maken.

Een egelopvangcentrum zou ruimte bieden om meer egels te redden en te helpen dan ze al zoveel jaren doen! Beth Campsil, die Castleford Hedgehog Rescue leidt, heeft een kleine video gemaakt over wat zij doet en het proces om egels te helpen en weer in het wild vrij te laten. (video is in het Engels)

Als je deze droom voor hun waar wilt maken, ga dan naar de GoFundMe-pagina hieronder en doneer en/of deel de link om het woord onder anderen te verspreiden.

Geef een reactie