Adverteren

Adverteren

Bij The Hedgehog Program verkopen we advertentieplaatsingen op onze wikipagina's. Deze pagina's gaan allemaal over kennis over egels en tenreks, dus we selecteren advertorial-verzoeken op basis van gerelateerde inhoud. We streven naar inhoud van hoge kwaliteit die onze gemeenschap dient en ook u als bedrijf ten goede komt. De volgende advertorials zijn beschikbaar:

Geschreven advertentie voor bedrijven

Een geschreven advertentie is een zakelijk promotieartikel in onze nieuwsrubriek, ideaal voor tijdelijke promoties. Geschreven advertenties bevatten een geschreven artikel met een uitgelichte afbeelding. De uitgelichte afbeelding moet worden verzonden in JPG of PNG en kan elk formaat hebben, zolang het maar een verhouding van 16:9 heeft. Schriftelijke advertenties worden eenmalig geplaatst, maar blijven gepubliceerd.
Geschreven advertenties kunnen video's en foto's bevatten en hebben geen woordlimiet.

€50,00 per artikel

Geschreven advertentie voor opvangcentra

Een geschreven advertentie voor opvangcentra of stichtingen zonder winstoogmerk is hetzelfde als geschreven advertentie voor bedrijven, maar wordt gratis gepubliceerd met de voorwaarde dat ze geen verkoop van levende dieren bevatten. Bij de verkoop van levende dieren vragen we wel een vergoeding voor publicatie van het artikel. Zie de beschrijving van de geschreven advertorial voor bedrijven om de benodigde dimensie van de uitgelichte afbeelding te zien.
Geschreven advertenties kunnen video's en foto's bevatten en hebben geen woordlimiet.

Gratis, zonder verkoop
€25,00 met verkoop

Banner in artikel

Een banner in een artikel is per maand beschikbaar en wordt getoond binnen een specifiek artikel. Deze advertorial is beschikbaar voor bedrijven die inhoud aanbieden die betrekking heeft op het specifieke artikel. De voettekstbanner moet worden verzonden in JPG- of PNG-indeling en moet 1024 pixels breed en maximaal 300 pixels hoog zijn.

€ 100,00 per maand
€ 1000,00 per jaar

Voettekstbanner

De voettekstbanner is per maand beschikbaar en wordt onderaan de wikipagina's weergegeven. Dit dient om gemakkelijk te herkennen te zijn zonder onze lezers te irriteren. De voettekstbanner moet worden verzonden in JPG- of PNG-indeling en moet 1024 pixels breed en maximaal 300 pixels hoog zijn.

€250,00 per maand
€2500,00 per jaar