Betalen & verzenden

Digitale producten

Digitale producten worden niet verzonden en als je ze in onze webshop koopt, vervallen de verzendkosten.

Na het kopen van een cursus schrijf je je na aankoop automatisch in. Indien u gebruik maakt van bankoverschrijving als betalingsmogelijkheid voor een cursus, blijft de bestelling in behandeling totdat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven.

Wanneer u eBoeken koopt, kunnen deze worden gedownload in uw profielaccount en ontvangt u een e-mail over hoe u toegang krijgt tot het digitale product. Als u bij het kopen van een eBoek gebruikmaakt van bankoverschrijving als betalingsoptie, blijft uw bestelling in behandeling totdat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven.

Betalingsmogelijkheden

Onze website biedt onze klanten betalingsmogelijkheden via iDeal, PayPal of handmatige bankoverschrijving.

Verzenden

Levertijden

Levertijden zijn afhankelijk van het producttype en het land waar u woont. Levertijden zijn afhankelijk van de gekozen bezorgdiensten en zijn daarom bij opgave indicatief. We streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te verwerken en u ontvangt een e-mail ter bevestiging wanneer de bestelling is verzonden.

Verzendkosten

Hieronder vind je de verschillende verzendkosten van onze bezorgdiensten.

Leveringen binnen Nederland

PostNL
Bestellingen <2 kg: € 6,95


Leveringen naar België

PostNL
Bestellingen <2 kg: € 10,70

Leveringen naar Duitsland

PostNL
Bestellingen <2 kg: € 10,70


Leveringen naar andere landen

Wil je een fysiek boek bestellen maar woon je buiten de genoemde landen? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@hedgehogprogram.com om een ​​handmatige bestelling aan te vragen. Bij een handmatige bestelling ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek. Wij voegen een overzicht van uw bestelling inclusief verzendkosten toe. Uw bestelling wordt volledig verwerkt wanneer de betaling is voldaan en u ontvangt een e-mail wanneer het product is verzonden. Indien beschikbaar ontvangt u ook een track-en-trace link.