Back
Toonaangevende deskundige
Wij zijn dé toonaangevende expert gespecialiseerd in egels en tenreks en werken samen met opvangcentra, fokkers en (natuureducatie)organisaties.

Samenwerkingen

Samenwerkingen vormen een belangrijk onderdeel van ons succes. Zonder deze organisaties zouden wij ons onderzoek niet kunnen doen en geen evenementen kunnen organiseren.

Gepassioneerde vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn gepassioneerde mensen die dagelijks met egels en tenreks werken. Ze helpen bij het schrijven van educatieve artikelen en geven advies aan eigenaren van gezelschapsdieren.
1319
Volgers
7
Vrijwilligers
48
Ingeschreven studenten
1
Cursussen

In liefdevolle herinnering

Judith's broer Harrie beloofde dat ze met dieren zou blijven werken naarmate haar passie voor egels zich ontwikkelde. Helaas overleed Harrie enkele maanden later onverwacht op 14 oktober 2014. Vijf jaar later, toen Judith haar hobby uitbreidde tot een bedrijf, heeft zij op 14 oktober 2019 ter ere van haar broer The Hedgehog Program ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Omdat haar broer pas haar eerste fokman Archie had ontmoet, maakte ze het logo voor The Hedgehog Program op basis van de enige egel die hij ooit heeft vastgehouden en bestelde ze in 2020 een schilderij van Archie bij Danielle Tomlinson Art. In mei 2021 kreeg ze het schilderij getatoeëerd op haar been als herinnering aan de belofte die ze deed. Ter nagedachtenis aan haar broer bestaat The Hedgehog Program nu als een niet-invasief onderzoeks- en onderwijsplatform. In 2022 is er een nieuw logo gemaakt na het ingaan van een nieuwe fase van onderzoek en onderwijs, maar de belofte blijft altijd bestaan.

The Hedgehog Program is voor mij een manier om mensen voor te lichten over de natuur en de gevolgen van zeer kleine veranderingen in onze eigen gewoonten om de kwaliteit van de biodiversiteit te verbeteren. Het is veel meer dan alleen egels en tenreks. Het is een manier van leven.

Ontmoet ons team

Judith Duinkerken
Eigenaar
Lizl van Vreden
Vrijwilliger
Sarah Bessie
Vrijwilliger
Saundra Swain
Vrijwilliger
Chelsey Vermillion
Vrijwilliger
Nicola Hocking
Vrijwilliger
Jay Proctor
Vrijwilliger
Nikki Kulak
Vrijwilliger
×