Back

IVN Hoogeveen

Natuureducatieorganisatie IVN, afdeling gemeente Hoogeveen, Nederland. Wij zijn actief lid binnen deze organisatie en werken vaak samen in egel-gerelateerde projecten.

Hoogeveen Groen

De werkgroep van natuureducatieorganisatie IVN in de gemeente Hoogeveen, Nederland. We werken met hen samen om de biodiversiteit lokaal te bevorderen, nemen deel aan evenementen en lobbyen bij lokale politici en ambtenaren.

Centraal orgaan Opvang Asielzoekers Hoogeveen

Centraal orgaan voor de opvang van asielzoekers. We werken met hen samen in een project over egelvriendelijke buurten, waar mensen egelhuisjes maken om in hun eigen straat of zelfs hun eigen tuin te plaatsen.

Stichting Welzijnswerk Hoogeveen

Organisatie voor Maatschappelijk Werk in Hoogeveen. We werken met hen samen in een project over egelvriendelijke buurten, waar mensen egelhuisjes maken om in hun eigen straat of zelfs hun eigen tuin te plaatsen.

Egelopvang 't Egelhuus Hollandscheveld

Egelopvang 't Egelhuus in Hollandscheveld, Nederland. We werken met hen samen in een project over egelvriendelijke buurten, waar mensen egelhuisjes maken om in hun eigen straat of zelfs hun eigen tuin te plaatsen.

×