Service

Online cursussen

Onze online cursussen zijn gemaakt met het best beoordeelde leerbeheersysteem dat beschikbaar is op WordPress. Door onze cursussen af ​​te ronden, ontvangt u een certificaat van voltooiing. Een geweldige aanvulling op je cv als fokker of opvang en ook een bewijs van kennis voor beginnende eigenaren!

Bekijk cursussen

Boeken

In onze webshop vind je een collectie boeken, hardcover en paperback boeken over egels en tenreks. Deze boeken zijn geschreven door ons of door auteurs met uitgebreide ervaring met de soort. Een geweldige kans om uw kennis over deze prachtige dieren te vergroten.

Bekijk boeken

Cijferlijst

Na het afronden van lessen en quizzen in de online cursussen, kun je je scores bijhouden in de cijferlijst op je profielpagina. Hier vindt u ook uw certificaten, klaar om te downloaden, te printen en in te lijsten. U kunt ook uw lopende cursussen bekijken.

Bekijk profiel

Wiki

Onze uitgebreide wiki-sectie biedt u voldoende informatie over alle egel- en tenreksoorten die over de hele wereld leven. Niet alleen de soorten die in gevangenschap leven, maar alle soorten, gesorteerd op familie, onderfamilie en geslacht en soort. Leer alles wat er te weten valt!

Bekijk de wiki